Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV KÄRLEK SKAPAD

 

Lågan brinner

andas flämtande

 

viskar tyst

Kom hit!

 

ge mig

allt av dig

 

låt din kropp

förnöja min

 

stämplad din

med kyssar

 

brösten åtrådda 

hållna smekta

 

fyll mig

med lustens sötma

 

låt oro blekna

stanna utanför

 

vår värld

är innanför

 

av kärlek skapad

          




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-07 18:06



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kan det uttryckas ljuvligare än i denna dikt ...
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Fin kärlekspoesi
2015-07-08

  Lars Hedlin
Helt underbar :)
2015-07-08

  Magdalena Eriksson VIP
Hudens språk
"Det sista vi har är våra kroppar"
kommer upp för mig som citat från Bob.H
2015-07-08

  bittemi VIP
Vacker poesi
2015-07-08

  Lehva VIP
Att älska så:-). En härlig text.
2015-07-07

  Rise Little One
Berusande kärleksgåva till varandra....
2015-07-07

  prinscess VIP
vackert
2015-07-07

  KattenKin VIP
Så himla fint!
2015-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Alldeles, alldeles underbart!
2015-07-07

    ej medlem längre
Av kärlek skriven. Såååå ljuvligt.
2015-07-07

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker sensualism
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP