Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rent ut sagt, fy fan, för dessa politiker, som inte behandlar de gamla med respekt. Tvingar dem att sitta hemma i ensamhet och sjukdom. Annat blir för dyrt.


ÄLDREBOENDE - haiku

Gammal värdelös

tynar bort i hemmets vrå

får inget kosta




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-08 17:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tragiskt att det ska vara så...
2015-07-09

  KattenKin VIP
Bra rutet i haiku!
Hemskt är det!
2015-07-09

  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-07-09

    ej medlem längre
En mycket sorglig verklighet tyvärr
2015-07-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra inlägg i debatten!
Hur djupt kan politikerna sjunka?
2015-07-09

  Magdalena Eriksson VIP
Kort å gott allt är så orätt
De äldre som oss har hjälpt till den välfärd vi har idag.
2015-07-08

  bittemi VIP
Hemskt men sant!
2015-07-08

  Rise Little One
En sorglig sanning :(
2015-07-08

    Dan Myrbeck
Bra skaldat:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1793120

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1696068

2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP