Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH TIDEN STOD STILLA

 

Ljus

strålande ljus

 

fyllde glädje

i mörkrets kammare

 

torkade tårar

i tvivlets ansikte

 

sanna ord

sjöng sånger

 

till kärlekens lov

och längtande liv

 

kupade händer

gav och tog

 

ur outsinlig källa

av lust

 

och tiden

stod stilla

 

väntade tyst

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-12 19:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text :)
2015-07-14

  KattenKin VIP
Läkas i en kärlekskupa, oberoende av tid. Vacker poesi.
2015-07-14

  ResenärGenomLivet
Mycket vacker poesi...
2015-07-13

  Valter Örn VIP
Tänkvärt! Fastnade särskilt för slutet:
och tiden stod stilla, väntade tyst.
Inga falska förhoppningar, inga krav; allt andades frid och harmoni...
2015-07-13

    ej medlem längre
Mycket vackert, verkligen ...
2015-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text.
Tack för den.
2015-07-13

  Magdalena Eriksson VIP
Om att stanna kvar
invänta ögonblicket
stunden när
allt finns i överflöd
utan ansträngning. tillit.
2015-07-12

  bittemi VIP
Sköna ord!
2015-07-12

  Lehva VIP
Kärleken ger mening, kraft och helar. Kärleken är. ..
2015-07-12

    ej medlem längre
Vackra ord som går rätt in i hjärtat att läsa.
2015-07-12

  Ronny Berk
tidlös poesi, ja !
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP