Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Offensiv under Höjden.


Följ mig !...



Toppen reses uppur
eviga djup. Dimmor,
över Dalgången, nedan, -
dansar svävande --
svansandes, som
onyktra älvor;
tjutande vargar
hörs på håll!

Om, jag gav vika för
Makens Anspråk
på Eftergifter, - för å
säkra Husfriden eller
rädda Världsfreden, -
- skulle jag -Ofelbart- bli
offer för Mammons Bakhåll,
brinna ini Lucifers Uterus!

Nej, jag ska vägra lyda --
utan gå min egen
Väg,
av Oavhängighet å
Nytänkande;- kanske,
når jag Toppen, snart !
Se, min offensiva position !
Följ mig !...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-11 04:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man måste själv bestämma vilken väg man ska gå...
2015-07-13

  KattenKin VIP
Styrka i dina läckra rader - bra!
2015-07-11

  Klara Ord VIP
Starkt uttryckt!
2015-07-11

  Ronny Berk
att följa diktarjagers egna väg verkar vettigt, ja !
2015-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf