Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänder mig mot Världen !


Raka Puckar



Mobben hojtar, - redo för
Attack, - som lystna hundar!
De vill korsfästa Jungfru Maria!
Det vill, även, Jesus!

De vill offra min heliga hud!
Se blod spruta, -- rinna ...!

Jag har, endast, arbetat, --
-- HÅRT, ska ni veta, varit
enträgen, idog å ambitiös.

Vill göra Goda Dagsverken !

Var är det, då, det går
Snett? Jag är varken - -
patetisk -- eller pretentiös, --
- möjligen lite egocentrerad ...
Men mitt ego är min goda
vän; jag har så få vänner !
Hon vet vad jag behöver !

Jag försöker, nu, vända mig
utåt mot Världen - å hoppas
nånn/nåra ska tro mig, förstå att
jag inte är vad de fått för sig !

Utan en vänsäll, ganska vanlig person !

Gillar du raka puckar är jag rätt för dig !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-13 16:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag står på din sida.
Jag fastnar för:

mitt ego är min goda
vän
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf