Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKYDDSMEKANISM - tanka

Bygg mur av betong

använd skyddsglasögonen

ha öronproppar

skänk inte andra omsorg

älska bara ditt ego

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-14 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen tragiskt och tänkvärt.
2015-07-16

  Magdalena Eriksson VIP
Betongarslen i kubik.
2015-07-15

    Dan Myrbeck
Tänkvärd
tanka.
2015-07-15

  KattenKin VIP
Precis! Bra beskrivning av alltför vanlig företeelse.
2015-07-15

  Lehva VIP
Den här människotypen. Dom är många...
Stark text.
2015-07-15

  Magica VIP
Stark dikt, jobbigt med såna människor...
2015-07-15

  Kozo
En manifestation över sitt ägande då byggs murarna.
Jag har precis haft en fight med en granne som tyckte att han kunde utöka sitt territorium på strandskyddad mark. För han ÄGER den ju...
2015-07-14

  Poeten Salvador VIP
Känner vrede bakom orden
2015-07-14

    ej medlem längre
Man bygger sina egna murar...men önskar bli fri...
2015-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Tragiskt!
Så vill jag inte leva.
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP