Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till utsatta kvinnor


ÄR DET KÄRLEK, SÄG?

 

Ömsom

rara ord

 

ömsom

hårda

 

rubbade

balansen

 

Är det kärlek, säg?

 

ömsom

smekning rar

 

ömsom

hårda slag

 

dödade

passionen

 

Är det kärlek, säg?

 

NEJ, NEJ, NEJ!




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-15 17:44



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Nej, nej nej...!
Hårda slag o ord
mot kropp själ o öra
har ingenting med Kärlek
att göra
Detta vet
var kvinna o tjej...!

Viktig text!

2015-07-20

  Ronny Berk
viktigt konstaterande ; väl tänkt och skrivet !
2015-07-16

    Dan Myrbeck
Bra skaldat
2015-07-16

  Lehva VIP
Klockren, rytmisk och så sann! Bravo.
2015-07-16

  Magdalena Eriksson VIP
Också högläsning på den ?
2015-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek är glädje, trygghet och värme!
Hårda ord och slag är uttryck för maktbegär, så långt från kärlek man kan komma.

2015-07-15

    ej medlem längre
Håller med Zavanna här
Kram ...
2015-07-15

    ej medlem längre
Slag och kränkningar har aldrig något med kärlek att göra.
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP