Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


ÄRLIG

 

att vara ärlig och berätta

vad som hänt

det har jag ingenting för

hans skada syns inte

tyvärr så förstorar han upp den

påstår att jag körde med hög fart

på hans stötfångare

skärmen där blev det ett hål

rätt igenom och in i bagageluckan

tanklocket har också fått sig en smäll

jag ska stå för det jag gjort

och inte bete mig så illa

som jag gör nu

här vill han ha det snyggt

så att göra som jag gjort

det är förfärligt enligt honom

jag vet att jag inte kunnat på något annat vis

det är försäkringsbolaget

som utreder det hela

han har inte fått något brev från dom

jag har ringt och kollat

det skickades samma dag som jag anmälde

det som hänt

jag ska få en kopia på det brevet

så kan jag göra en kopia av det

och visa honom

det att han går omkring och ljuger

det har jag svårt för

träffade en av hyresvärdarna

så jag frågade om han sagt något

om incidenten med bilen

det har inte gjort

nu ska jag försöka koppla av

dricka en kopp kaffe läsa eller lyssna

på en ljudbok

den mannen ska inte knäcka mig

 

 

anits 15 juli 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-15 15:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Var stark...sanningen segrar till slut...
2015-07-18

  Lars Hedlin
Hoppas det blir fint snart vänne nkram
2015-07-16

  Bibbi VIP
Håller tummarna för Dig.
2015-07-16

    ej medlem längre
Önskar dig att rättvisa skipas. Det är du värd!
2015-07-15

  aol
Starkt berörande jo det är ändå försäkringsbolaget som avgör, men dumt av honom at behandla dej illa.
2015-07-15

    ej medlem längre
Lycka till vill jag önska dig å hoppas att det snart löser sig!
2015-07-15

    Dan Myrbeck
Jag har för lite erfarenhet av sådana här tvister för att kunna gå bra råd.
Men jag hoppas självklart det blir en rättvis bedömning av er båda.
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP