Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sommar-f.m. i Hässelby.


Borta & Hemma



Sitter här mitt ini - -
Världsalltets Centrum, -
-- från mina ögon sett,--
å undrar över vad som
försiggår, just, nu, --
i det ändlösa Borta ....

Här Hemma, ser jag, är
allt -precis- som Vanligt ...-

-... Dr. Phil på TV ! :-)

*




Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-16 11:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En fin, fundersam dikt som gör att man själv börjar tänka på borta och hemma...så bra...
2015-07-18

    Dan Myrbeck
Det är fin kontrastverkan mellan det lilla och det stora.
2015-07-16

    Dan Myrbeck
Väcker fantasi och tankar. En del tror att det finns parallella universum där exakt samma händer där som här...
2015-07-16

  KattenKin VIP
Första versen är fantastiskt tycker jag.
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf