Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halva "Icke, -ännu.- sagt..." - skrivet, nu. Skall, innehålla 100 dikter i 4 avd.


Önska vad man vill:



Om jag fick önska --
å få som jag vill :
Ängar som grönska´
fint - å tid stod still !

En Sommar, det kom, -
förutan nått Slut !
En urlång dag, som
en Tid, då, - förut...-

Å, det skulle va´,
bara, han & jag !
Vi fick det så bra, -
- å älska var dag !

Nått gott till magen,
vi får den där da´n.
Ty, sånn är Lagen -:
Jag besegrar - Fán !

Är Kär, som -- ja, en
sånn där klockarkatt !
Vi får, väl, se, se´n, -
- om nått sker, en natt!?

Man får, väl, önska ...
Är en Rättighet ! - - -
12 Ängders grönska, -
- - i Samhörighet !

En Önskelista --
jag sänder till Gud !
Vill icke mista - -
att få va´ Hans Brud !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf