Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likgiltigt !


--I MÅÅÅL!!--



-I Mååål!!,-
hörs sportreporterns stämma
genom publikens vrål!
Det är Fotboll, härhemma!

Vem kan förstå denna Entusiasm?
Som om Nationen fick samfällt -- Orgasm !

Själv, har jag lite svårt
förstå detta stora Behag - -
i å fika efter Mååål!, -
tävlande lag mot lag!

Som yra höns, spelarna på Planen,
jagar bollen, - med fartvind i manen !

Intresset är ej, -
jag, gärna, bekänner,-
så enormt -- för mig,-
- å se hur de ränner!

Skiter i om vi går till - Final!
De gör Mååål, - men jag byter kanal!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-18 09:27



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så kul och bra beskrivet! Ja denna masshysteri som drabbar land och tv med jämna mellanrum, klokt att byta kanal tycker jag!
2015-07-18

  ResenärGenomLivet
Jag fick mej ett gott skratt här...tack för det...kul skrivet...
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Samma här. Jag byter kanal.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf