Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, för goda råd, min skrivarvän Petter Wingren! Dock ibland inte följda. Men ändå uppskattade.


GAMMAL HUND SITTER - tanka

Förr, lika rader

många ord i överlast

räknade alla

nu, skiter i strukturen

gammal hjärna i högtryck




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-22 16:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2015-07-23

    ej medlem längre
Bravo..
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Ja, det är fördelar och nackdelar
med struktur - ibland blir den
strukotur.
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP