Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Söndag kväll26 juli 2015

 

det har varit en lugn och skön söndag

jag har tagit det lugnt

inte gjort mer än nödvändigt

värken från dom senaste dagarna

har gett med sig lite

jag har lyssnat på radio

så skönt att bara sitta och koppla av

det har regnat äskat

solen har visat sig lite grann

nu regnar det igen

vattenpölarna blir bara större

och större

det känns så konstigt många gånger

när det är helg

det blir så tyst

i dag har tystnaden varit skön

jag har vilat värken har gett med sig lite grann

i går var den värre än på länge

det kändes jobbigt när jag var kyrkvärd

det gick bra

var så orolig för att jag inte skulle orka

med allt inför och efter konserten

det gick riktigt bra

en underbar präst som hjälpte mig

veckan som kommer

tänker jag sätta press på hyresvärden

det är dags att dom fixar altanen

snart är sommaren slut

ingenting har hänt

bara tomma ord

jag är inte den som ger sig

har alltid varit van att kämpa

det tänker jag fortsätta med

 

 

anits 26 juli 2015

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-26 23:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig i Din kamp.
2015-07-30

  gj57an
Direkt ifrån hjärtat
2015-07-29

    Dan Myrbeck
Om du inte vinner är det S K A N D A L !!!
2015-07-28

  Lars Hedlin
Kramar om!
2015-07-28

  Fem hjärtan VIP
Styrkekramar till dig!
2015-07-27

  Ljusletaren
Regn och värk känns igen ... huva vilken eftermiddag och natt det var men som tur är så får solen skina i våra hjärtan ändå. Kontakta lokaltidningen så du får in ett reportage om din döva hyresvärd. Lycka till och bra att du har en fin präst som ser och ger dig goa ord/ kram
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP