Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egna Idoler å Åsikter.


Favoriter



När jag var liten,
då gällde Striden
om Elvis eller
Tommy Steele smällde
högst som Eliten.
Snacka, -- duell, där !

Jag föredrog Steele !
Han var mer min stil !
Av Stones och Beatles
var det, också, lätt !
Brian Jones söta smil;
Rolling Stones var - BÄST !

Sen, Djurgården å --
-- kära AIK !
Om AIK vann --
av glädje man brann !
Hammarby, -- NEJ-då!
De segra EJ kan !

Förr i Tiden va´
man alldeles klart
långt till vänster i
s.k. -- Politik!
Detta ändrats har -
- till helt ny taktik.

Blott Vinden ger Svar !

Å, Högern -- drömlik ....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-27 10:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Älskar också Rolling Stones.
2015-07-28

    ej medlem längre
När man var ung visste man bäst!
2015-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Jag höll på Elvis, lyssnar fortfarande med stort välbehag.
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf