Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom Samman !


Bröder & Systrar :



Låt oss inte falla
i
ett Sista Steg! - -
(Det vore allas vår död!-)
*
Låt oss, - istället, -
göra
en Kärleks--Manöver ! ~~
(Intill den Sista Tiden !...)







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-27 23:00



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Håller med Ronson här, en kärleksmanöver verkar vara vad vi behöver.
2015-07-28

    ej medlem längre
Märklig dikt och form med ett Stort budskap! Fint!
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf