Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna underbara bild via Google!


Känslan av elektricitet!

Känslan av elektricitet

Vibrerar runt med tanken av dig

 

Värmer mig med närvarande samhörighet

Berör alla sinnen vackert

 

Pulserande ådra av åtrå

Smaken och doften av oss

 

Tillsammans är vi ren energi

Kärleken bor i varje vrå

 

(Copyright - © Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 272 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-07-28 12:12



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
"Kärleken bor i varje vrå" är att fyllas av kärlek..
2015-08-02

  anits VIP
Så fint skaldat om kärlekens värmande känslor!
2015-07-29

  Lindha W Gustavsson
Sann kärlek du beskriver så fint!
2015-07-29

  Teresia Ridell
Underbart hett och lustfyllt !
2015-07-29

  StinaJ VIP
Den underbara känslan av kärleken.
2015-07-29

  lila fjäderblomman VIP
Känner elktriciteten här...starkt.
2015-07-28

  Ingrid Trolle
En ren vacker skildring
av kärlekens energi
2015-07-28

  louisegirl
Jättefint!
2015-07-28

  soligajag_1 VIP
Bilden och texten flyter samman !!
Extas och stark energi som exploderar !!
2015-07-28

  Rise Little One
Det brukar börja intensivt så i början...
2015-07-28

    Dan Myrbeck
Ja, kärlek är elektrisk energi!
2015-07-28

  WyS VIP
Text och bild speglar varandra!
2015-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Värmande text, skriven i kärlek.
2015-07-28

    ej medlem längre
Energin flödar i din vackra text.
2015-07-28

  Anna Nickolausson
full av värme och harmoni
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbara känslor.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin