Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är sant ?


Traumatisk Sömn



Märkliga drömmar
denna morgonen ! --

Som Syner - eller
Bio, förr i tiden, -
på Vinterpalatset !

Definitivt i färg! Snygg pastell!

Jag avverkar kvarter
efter kvarter; det är
ett Stockholm, som jag
inte riktigt känner igen. --

Främmande stad, - men jag
känner mig, ändå, hemma !
Romantiken blommar !
Inslag av skrivna dagböcker,
som är till Salu ....

När, jag vaknat, har jag
ont i v. axel å i h. arm.
Det känns som om nånn, -
som var väldigt arg på mig,
givit mig stryk, - velat - - - -
göra mig illa ! ^^^^^^^^^^
Medans, jag sov! Aj, aj !!!

Får förnimmelser av att
det är min egen far, som
varit förbannad på mig!

Frustrerande! Sjukt!

Jag är ingen djävla
grissugga eller fårtacka
att oskadliggöra! :(

Akta er för mina muskler !!

!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-29 10:18



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Den här tar mig först med på en romantisk sväng genom Stockholm för att sen landa hårt i något i drömmen som väckt upp försvar. Påminner mig om hur mycket drömmar försöker säga som kan ge mening om man fångar in och stannar upp för att lyssna. Det gjorde du bra.
2015-07-30

  Ronny Berk
svårtolkat -men läsvärt, ja !
2015-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Intressant med drömmar!
Väcker känslor och tankar.
2015-07-29

    ej medlem längre
Spännande text om andra världar och intryck.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf