Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Ännu en stark erotisk text och bild! :) Känsliga läsare varnas :) Kram ;)


Let me be your personal masseur!

My wonderful dream angel

Lie down on your stomach

 

Let me be your personal masseur

Let my hands massaging your bare skin for a while

 

After a while you can turn around

And meet me in a moist kiss

 

No words a needed only a glimpse in our eyes

Then we make hot steamy love

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-06)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 406 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-08-06 11:39



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
glödande poesi!
2015-08-08

  Teresia Ridell
Så underbart..suck..tror knappast hon säger nej..
2015-08-07

  StinaJ VIP
Starkt förmedlat.
2015-08-07

  Maiah VIP
Chilin bleknar i styrka :-)
2015-08-06

  Hanna Mari Wallin
passion så att det glöder

härligt!
2015-08-06

    prima donna
ja vad ska en massör kommentera på detta :)
2015-08-06

    Dan Myrbeck
Klart najs!
2015-08-06

  Blomma-Stjärna VIP
ännu en
så het och cool
älskog
2015-08-06

    ej medlem längre
Varm och fin känsla i denna
kram
2015-08-06

    ej medlem längre
Kärlekens massage...
2015-08-06

  louisegirl
Härligt hett ;)
2015-08-06

  Alysse VIP
Sensuellt och ljuvligt skrivet.
En ren njutning att läsa!
2015-08-06

    ej medlem längre
Can feel the oil!
2015-08-06

  Rise Little One
Hot as chilli ;)
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin