Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker stjärna föds.


Stjärnskott

Sockerflickan föds från ett stjärnskott. Hon flyger ner i raketfart mot på jorden. Sockerflickan väljer den osynliga modern. Hon landar med ett brak i sorgens barndom. Åren går och själens sår slumrar tungt. Men så en dag får sockerflickan nog. Hon skriker åt själen! Dags att vakna! Själen öppnar sitt tredje öga och tittar sig förvånat omkring. Vad har hänt här? Den somnade vid smärtans högborg och vaknade på karnevalens torg?! Sockerflickan bubblar av skratt och kysser sin själs vackra skatt. Hon tar den ömt i sin hand och stärker kärlekens band.




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-09 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se