Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en vakennatt.


Rubinblickar och söta leenden



Vänder min nuna -- hit och dit.
Giv mig ett glädjande Tecken !
Om, du -ändå- kom till min Svit -
å utplånade all Skräcken, - -
i en underbar kärleksrit !

Jag, där jag i sängen min låg,
hörde din röst uti ~~ Etern.
Då, kändes det i ryggen råg.
Tänkte på uppländska sätern.
Små Minnen, som jag kom ihåg !

Är helt alléna, härhemma.
Solokvist i den vida värld.
Bekymmer söker jag dämma
bort ifrån den mysiga härd !
Var DU, här, skulle det stämma !!

I teven, en dam med grönt hår, - -
eller om det är en -- herre !
Led Zeppelin, -nu,- på ett spår.
Allt kunde vart mycket värre, -
- är, -redan,- bättre, -- än, Igår !

Rubinblickar å söta smil, -
- får min Tillvaro att sväva.
Du å jag ska göra en Deal, - -
som gör det möjligt å leva
och älska i tusende mil!...

Så, - kämpa, blott, på å sträva !...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-10 08:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, man får inte ge upp!
2015-08-10

  KattenKin VIP
Gillar den här, början är annorlunda och läcker, och slutet fint.
2015-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Härligt slut på texten!
Att inte ge upp, utan fortsätta kämpa för det man tror på och vill ha.
2015-08-10

  Ronny Berk
tänkvärda tankar, ja !
2015-08-10

    ej medlem längre
Fint, fint slut på dikten!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf