Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glasskopan ska ställas tillbaka i vattenskålen


Glassbuffé

Den som saknar skopvett
får en skopa ovett.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 442 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-08-10 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vilken bra ordvits! Väldigt kul titel, och texten överraskar!
2016-06-23

  Chawa VIP
Applåd!
2015-08-18

  Teresia Ridell
Haha, så kan det ju bli !
2015-08-15

  Irene Åberg
Hej*
Ta Seden dit du kommer
så blir allt Rätt*Lätt
Soliga*Leenden*Kram
2015-08-12

  ResenärGenomLivet
Klart som korvspa´...:-))
2015-08-12

  agneta pichler
Klock ren. :)
2015-08-12

  Maria Sundelin VIP
Hihi
De behöver nog kylas ner
2015-08-11

  anits VIP
Det gäller att sköta sig så det inte blir kaos i glasskön!
2015-08-11

  Eva Helene VIP
Kan tro det, och inte så svårt att föreställa sig de verbala skopor som somliga passar på att utdela när grannen i kön saknar skopvett :)
2015-08-11

    ej medlem längre
Det är inget som är som det skall för hon sover inte där så är det med det. Så för att jag skall skriva ett sms så måste jag ha det får du idag som jag kommer att skriva till dig senare idag. Så är det med det. Så nu en skopa av det som ovettligt är inget att ha. Så är det. Så nu lite fika så är det med det. Så så nu
2015-08-11

  Gunnel Eriksson VIP
Ordet "skopvett" är en nyskapelse
för mig. Bra ordvrängning.
2015-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Det gäller att sköta sig!
2015-08-11

  Angel of love
Ja skapa inte kaos i glassbuffen :)
2015-08-10

  Ingrid Trolle
Så är det!
Vett och etikett
så smakar glassen
bäst
2015-08-10

  KattenKin VIP
Iskall inför glasslagen behöver veta vett om ovett.
2015-08-10

  Blomma-Stjärna VIP
haha - ja, det måste gå rätt till på en glassbuffe´
2015-08-10

  louisegirl
Just så...
Härligt textat
2015-08-10

    ej medlem längre
De ska vetta hut! Jag menar, veta!
2015-08-10

  Lars Hedlin
Just precis :)
2015-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sant, rätt och roligt!
2015-08-10

    ej medlem längre
Det är förstås noga när det gäller matvaror.
2015-08-10

  bittemi VIP
Jaa bäst att passa sej!
2015-08-10

  Anya VIP
Jaså är det så tufft.
2015-08-10

    ej medlem längre
Man måste ha vett och etikett i handhavandet av glass!

2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck