Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FREDAG EFTER JOBBET

en fredag efter jobbet sa min fru:

"sluta stressa, du är hemma nu"

det var som ljuv musik för öronen

borde upplevas av alla män

som jobbar hela veckan under press

känsliga bryts ner av mycket stress

att komma hem och höra dess ord

var just då det bästa på vår jord

begrundar dem så ofta jag har tid

och Gud välsignar hemmet med Sin frid!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP