Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarar mig, ändå !


Djävulen är Poppulist!



Satan åtrår poppularitet !
Om man inte är poppulär, -
- så får man, bara, veta att
ens plats på Jorden INTE
är Stor ! (Så, ÄR det, nog!)

Gud visade tänder i ett
fejkat leende på, ett par,
klassfotografier ! Harmen
steg upp i guds huvud. Hon
hörde sig tänka : --NU,
blir jag hemskt FUL!
Åsså, brann blixten av.

Men, hon tog sig igenom
det eldprovet och gick ut
i det bländande solskenet !

Hennes dotter å klasskamrat
blev, också hon, ovanligt
bra på sina kort ! --Sure !

Vem var poppis, - vem EJ ?
Men, Gud och Dottern insåg,
långt senare att fienden, ---
- den söta Fán "Snövit" ville
va´ snyggast å hon planka, -
- misslyckat, - Dotterns - -
fagra leende ! :(P ((-:

En spik i Fáns kista !

Man bör inte härma !... +





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-11 00:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det är bättre att vara bra
än att vara populär.
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf