Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner himlens smekningar.

Himlen är inte så långt bort,så vi behöver aldrig säga adjö.

Himlen har vi runt omkring oss, närheten känner vi om vi blundar.

Vi har inte lämnat varandra vi har bara tagit vår kroppsliga kontakt ifrån varandra.

Men i hjärtat är vi alltid nära.

Det kan ingen ta ifrån oss, inte ens Gud.

Jag saknar dig




Fri vers av Angel of love
Läst 385 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-08-17 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodiga men ack så vackra rader..
2015-09-29

  Fem hjärtan VIP
En mycket vacker och berörande dikt! Kram
2015-08-21

  Maria Sundelin VIP
Sant
Kramar om
2015-08-21

  Maiah VIP
Trösterikt och vackert
2015-08-19

  Lasseman VIP
Oj!!.. så vacker och skör.. mitt hjärta blir som bomull
2015-08-17

  soligajag_1 VIP
Så vackert så man vill linda in detta i ett papper av cellofan och bevara det ömt i sitt hjärta!!
Känslofyllt !!
2015-08-17

  ResenärGenomLivet
Saknad som känns...
2015-08-17

  louisegirl
Så vackert skrivet <3
2015-08-17

    Dan Myrbeck
Lite saknads-sorglig, men vacker.
2015-08-17

  Lars Hedlin
Känslan berör djupt och känns stark <3 kram
2015-08-17

  M M Mannheim VIP
Skönt att få höra detta i en dikt för den som du har saknat. Fina ord om närheten till himlen och den du längtar efter.
2015-08-17

  Nannie
väldans fint skrivet
2015-08-17

    ej medlem längre
Berörande vackert
skrivet om saknaden vid en sorg
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love