Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enda treenighet Bibeln känner till: Antikrist, vilddjuret och den falske profeten.


KORPARNAS POESI

det här är korparnas poesi

det här är ropen från dödsskuggans dal

en vind på heden, så kall men fri

en ensam vandrares fria val

 

det här är munkarnas grubbleri

en stjärnkikare i höger hand

om freden hotas av min "fobi"

ska marken skaka i detta land

 

 

man kalkylerar med skarpt intellekt

med siffors hjälp förutspås undergången

men det är något som verkar suspekt

så därför håller jag spådomen stången

 

 

man sysslar gärna med spekulation

det saknas ände på nyfikenheten

så nonchalans blir min motreaktion

så snart jag vädrar den falske profeten

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/8 2015

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP