Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i Uppsala i dag.


SOMMARRO 2015

shalom, sommarro

efter alla dessa år

uppsala är upp och ner

men sommarro är

nog sig ganska likt ändå

med sina gamla kvarter

jag spanar än en gång

efter tiderna som flytt

byer också min miljö

visst är jag äldre nu

och blir aldrig ung på nytt

men det finns sånt som inte kan dö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/8 2015

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det var länge sedan jag var i Uppsala...mycket hinner ändra sej på några år...bra slut på din dikt...
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP