Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DAG SOM INTE VILL TA SLUT

det här känns som en dag som inte vill ta slut
men kanske är det sockret som talar
en dag som är unik, som inte fanns förut
och utan några bråddjupa dalar
det här känns som en dag som är en enda fest
jag gläder mig så länge den varar
det här är livet när det nästan är som bäst
ett coolt liv för konstnärliga karlar


en engångsföreteelse - naturligtvis
precis som alla övriga dagar
en sträcka väg på vägen till mitt paradis
där ingen längre lider och klagar
jag arkiverar den i hjärtats kartotek
bland solsken, blommor, livslust och stränder
bland fyrtorn, örnar, skönhet, skapande och lek
jag bär den ömt med varsamma händer


LARZ GUSTAFSSON   19/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-19 20:46



Bookmark and Share


  Cugel
Hög igenkänningsfaktor. Dubbelapplåd för slutrad.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP