Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅR SOM EN VÅLNAD

jag går som en vålnad

ett mysterium

man får ingen rätsida på mig

men jag har ett budskap:

evangelium

som Avsändaren vill ska nå dig

 

 

en vandrande vålnad

i ruinerna

av folkhemmet folk demolerat

en späckhuggarhane

bland delfinerna

en best ingen domesticerat

 

 

 

en utmaning mot all form av

liknöjdhet

och övertron på politiken

en färgklick i öknens grå

sterilitet

den alternativa musiken

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2015-08-20 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP