Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsliga läsare (våp) varnas!


SJUNKBOMB

sjunker jag så sjunker jag till botten

om inte hatet är bottenlöst

är jag sanningssägare, som rotten?

är utagerandet nervöst?

det är en mixtur av dessa båda

en skoningslös aggressivitet

den köttsliga naturen som får råda

och där jag blir som en retad get

gamle adam vill så gärna stånga

det är i linje med hans natur

allt det krigiskt hatiska och vrånga

allt negativt ryms i hans figur

sjunker jag så hörs det oftast vida

det sker med buller, det sker med bång

gamle adam står på mörkrets sida

där han spyr ut sin groteska sång

skrämmer denna skildring någon fjolla

så är det hans fel och inte mitt

för att han är ignorant och nolla

och missförstår folk som tänker fritt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/8 2015

 

Skvimpade du ut ditt té nu?

Kanske kissade du på dig?




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2015-08-20 14:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns till och med så kallade kristna som utövar åsiktsförtryck.
2016-03-31

    ej medlem längre
"Folk som tänker fritt" är det bästa som kan hända...
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP