Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Nobody Knows You (When You're Down and Out)"


I KVAV

ytterst få bryr sig

när man gått i kvav

de allra flesta

ställer bara krav

så väldigt få som

intresserar sig

då är det skönt, min Gud,

att jag har Dig

 

 

folk talar om att

tänka positivt

jag ser det budskapet

som negativt

och när du frågar

varför jag är negativ

frågar jag bara:

har du levt mitt liv?

 

 

 

nere för räkning

ingen bryr sig då

möjligen tre pers

eller kanske två

alla har nog med sitt

som jag med mitt

människosläktet

är nog ingen hit

 

 

ett ytligt pep talk

är kutym i dag

det hjälper inte

om din själ är svag

folk kommer undan

ganska lindrigt med det där

de lever själva

på en schimär

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-20 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP