Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅ FÖRSÖKER VI I N T E IGEN

i morgon är det fredag
måste sluta att försöka
i misslyckandets leda
vill ett missmod alltid spöka
i morgon är det fredag
en portal mot själva helgen
då så många söker tröst i
det som rinner ur buteljen
all trösts Gud är nu min Fader
jag behöver inga nappar
men en vakt från Gud för käften
så den inte ständigt glappar
"snart så är det fredag"
så sjöng nationalteatern
jag kan känna allaredan
hur det dånar ut i kratern
i morgon är en ny dag
med ny nåd för frälsta själar
vi som vägrar gå tillbaka
och på nytt bli syndens trälar
det handlar inte om att
jag ska lyfta mig i håret
det handlar blott om nåd från
Han som läkte syndasåret


LARZ GUSTAFSSON   20/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-20 18:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket tänkvärd!
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP