Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUSS

ibland kan bussen vara ett tortyrredskap

och resan hem kan kännas väldigt lång

jag värdesätter inte alls mitt ressällskap

de väller in och då blir bussen trång

det skriks och spelas vidrig, meningslös musik

föräldrar tjatar sönder barn

jag ställer till en scen inför en skrämd publik

som tänker: "vad har hänt med karln??"

en del av oss har alltför lite tålamod

och det är som ett handikapp

det leder lätt till ångest och till vredesmod

och till att käften blir för glapp

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-21 15:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De fungerar bra.
Det är passagerarna som är jobbiga.
Tack för kommentaren!
2015-08-21

    Dan Myrbeck
Jaa, men oftast tycker jag resorna fungerar bra.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP