Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulslek

Älskling,
Jag struntade i att plocka in disken
Som du bad mig,
Häromdagen.
Gör det något?
Nähe?
Okej.

Men älskling,
Jag var så full igår.
Kräktes på dina nya skor,
Nu är det vita orange,
Istället.
Varför jag ler?
Jag vet inte.

Åh.

Du är så vacker när du är arg,
Älskling.




Fri vers (Fri form) av Durga
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 22:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du får göra vad du vill
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Durga
Durga