Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av samhörighet

 

Avståndet mellan oss är oändligt

himlakroppar utspridda i ett

i en tom rymd

 

vi far förbi varandra

blinda

döva

stumma

 

förändras en sekund

då vi kolliderar

vågar se in  i varandras ögon

väljer att lyssna

ger bort en bit av vår själ

 

men slungas åter ut

i parallella banor

av ensamhetens 

gravitation 

kusligt omedvetna om varandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-08-24 13:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den här texten där jag ser oss människor som himlakroppar. Och ja vi slungas hit och dit...sånt är livet. Bra!!!
2015-09-02

  ResenärGenomLivet
En mycket berörande text...
2015-08-26

  Ingrid Trolle
En stark
mycket fin och
sann text
2015-08-25

  ULJO
Underbart skrivet
2015-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Texten passar bra i många olika sammanhang.
2015-08-24

  Chawa VIP
Starka tänkvärda ord...!
2015-08-24

  aol
Underbart skaldat vännen,
2015-08-24

    ej medlem längre
Tänkvärda ord!
Bra skrivet!
2015-08-24

    Dan Myrbeck
Tänkvärt om
nutidsmänniskan.
2015-08-24

    ej medlem längre
Rätt. Glimtar man måste fånga.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP