Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bus med barnbarn.


Bubbelskratt.

Plötsligt tvärstopp
glittrande ögon.
Bus i blick
trampande fötter.
Kommer du?
springer lite till..
Mormor -var är du?
- springer lite längre bort.
Skräckfullt skratt
spännande.
Nu hinner jag inte mer
stannar och hoppar.
Älskar bli fångad
hissad upp i luften.
Bubbelskratt
solskimmer leende.
Smältande hjärta
varma armar runt min hals.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-08-25 22:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Åh så fint skaldat känner igen känslan sen mina barnbarn var små!
2015-09-04

    ej medlem längre
När livet är bubbelgott.
2015-09-02

  ResenärGenomLivet
Åh, så gott det låter...underbart...
2015-08-26

    Dan Myrbeck
Låter härligt!

Jag önskar jag vore
mormor!
2015-08-26

  Eva Helene VIP
Åh vad jag känner igen mig, en sann lycka detta!
2015-08-26

    ej medlem längre
Ljuvligt!
2015-08-26

  Lars Hedlin
Den kärleken är oslagbar <3 Får mig att längta till mitt barnbarn :) kram
2015-08-26

  Amari
Så hjärtvärmande dessa bubbelskratt är. Så välkommet smittsamma.
Du lyckades, med din text, få dagen att börja med ett leende. Härligt!
2015-08-26

  Amari
Så hjärtvärmande dessa bubbelskratt är. Så välkommet smittsamma.
Du lyckades, med din text, få dagen att börja med ett leende. Härligt!
2015-08-26

  Gunnel Eriksson VIP
Barns bubbelskratt är
underbart att höra. Tyvärr
försvinner det, när de blir äldre.
Härlig beskrivning.
2015-08-26

  ULJO
Härligt, härligt
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP