Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje cm




Jag minns dom där händerna
Hur du smekte varje cm av min själ
Hur dina fingertoppar snuddade vid universum

Jag minns dom där kyssarna
Så brutalt jävla skönt smakade dom
Sög i mig av din tungspets
Och föll genom himlen rätt ner i dina ögon

Tror fan jag drunknade där en stund
Innan jag simmade uppåt
Torkade av mig med handduken och lämnade fotspår i sanden
När jag gick




Fri vers av Tess74
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-28 23:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
inlevelserikt samt väl beskrivet
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Tänkvärd, berörande, bra.
2015-08-31

  M M Mannheim VIP
Gå inte....från poeter!
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74