Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje liten bit

Jag vill knarka varje liten del av dig
Sniffa sönder din hud
Så min näsa blöder

Jag vill skjuta i mig dina andetag
Vibrera under dina fingrar
Så du får känna hur djup jag är

Kan vi låta orkanen förstöra allt omkring
Bara vara du och jag
Para oss likt svanar på vattnet
Jag vill
Ja fan vad jag vill

Skriker högt för du ska höra
Höra varje liten bit av det som är jag
Varje liten bit som ska dränka dig




Fri vers av Tess74
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-28 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74