Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I pulserande tystnad


mina läppar
kräver dina

likt dina ögons
glans, fuktar mina


det enda som hörs
är våra andetag

som röjer heta pulsslags
ökande takt

när vi ord
och kläder lagt

och bränner hud
mot fuktiga löften

om att stunden
ska bestå




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 269 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-29 11:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vackert
kanske dina ögons, inte din?
2015-09-01

  Lars Hedlin
Underbart...man kan inte låta bli att le varmt <3 kram
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Sensuellt intensiv,
fin!
2015-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert
2015-08-30

  Hanna Mari Wallin
Mycket vackert som en len sommarvind i solnedgångens välbehag är dina ord här

applåder
2015-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Sinnlig vacker dikt i kärlekens tecken!
2015-08-29

    ej medlem längre
Än en gång har du lyckats beröra alla mina sinnen med din vackra text.
2015-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell