Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som dom andra




Jag vet inte
Kanske borrar jag ner mig i djupet
Gräver hål i själen som ej ska finnas

Jag vet inte





Hade vi roligt
Log vi

Jag vet inte



Vad får man göra egentligen
Ska vi hoppa
Låta vågen skölja
Där i dimmans skugga

Det är nog så
Att vi borde
Men ska inte
För vi är som dom andra




Fri vers av Tess74
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-02 08:52



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
känns som en låttext :)
2015-09-02

  Tabac VIP
Tur man inte är som dom andra då...:)
2015-09-02

  Lars Hedlin
Bra mänskligt starkt känslofyllt!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74