Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag vill berätta

jag vill berätta

att min dator

beter sig underligt

rätt som det är

när jag sitter och skriver eller läser

så lägger den av

det är nog dags

att börja leta efter en ny

min går på övertid

enligt dom som kollat på den

så bli inte sur om jag inte svarar

på en kommentar

eller läser och kommenterar 

det ni skriver

jag ska försöka få hjälp

att köpa en ny

jag vill så gärna ha en dator

så jag kan skriva

ner mina tankar

allt gott till er alla

 

anits 2 september 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-02 12:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Hoppas det löser sig min vän! Kram
2015-09-04

  Lars Hedlin
Hoppas det löser sig snart! kram
2015-09-04

  Ljusletaren
Fin bild!
Säger som Ann ... lycka till med ditt letande/ kram
2015-09-03

    ej medlem längre
Lycka till Stina!
2015-09-02

  aol
Det ordnar sej lycka till Stina
2015-09-02

  aol

2015-09-02

  Minkki VIP
Lycka till :)
2015-09-02

    Dan Myrbeck
Stort Lycka Till! En ny är nog bästa lösningen!
2015-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Bed till Herren.
2015-09-02

    ej medlem längre
Ja, jag har en dator som jag surfar på ytterst litet, men jag skriver på den å gör min tidning på Word. Mesta tiden är jag vid min iphad, det är lite bekvämare!
Lycka till Stina!
2015-09-02

  Bibbi VIP
Lycka till i Dina planer!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP