Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Sök dikten !


Diktmanual



Det är av vikt
att skriva dikt.
Var dikt har i sin
plats uti min
diktmanual,--
god - liksom skral.

Om, jag ej får
skriva, så mår
jag icke bra.
Detta vet jag !
Erfarenhet --
visat mig det!

Upp å skalda !
Skriv för - Alla,
som vill läsa;-
Ej, blott, fjäsa --
ständigt & jämt,
som ett ont Skämt!

Tror, på det jag
gör, mest, var dag !
Mången unik - - -
dikt, gör dig rik !
Tro på mig, som
ur Träsket kom ...

Lyriken ger
vingar, - jag ser
en underbar
Värld lysa, klar
under blicken :
-Så, sök dikten !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-03 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina hyllning till dikten!
2015-09-04

  P-E-H
Härlig hyllning! Att skriva är ett måste.
2015-09-04

    ej medlem längre
Det goda insisterandet! Gott!
2015-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2015-09-04

  Ronny Berk
just så - en hyllning till poesin !
2015-09-03

  Poeten Salvador VIP
Att skapa skapar skaparen också!
2015-09-03

  ULJO
Suveränt detta.
2015-09-03

    ej medlem längre
Fint diktat!
Skriva måste vi...så sant...om vi skall må bra!
2015-09-03

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till skrivandet!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf