Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inombords


Allt det vackra

Allt det vackra
Finns inom
Mig
Det andas min
Själ
Det pulserar som
Hjärtat
Det sjunger som min
Kolibri
Det är livets
Magi




Fri vers av ellie@eliseafaros.se
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-05 14:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Livskraft, ja !
2019-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar, livsbejakande text!
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se