Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad text Nr 1424


LAGAD OCH HEL

 

Under några sekunder

krackelerar skalet

faller isär


ut väller en

osorterad hög

av gömt glömt


en sorglig

bildkavalkad

i svartvitt


VILL INTE SE!!!


pressar tillbaka allt

limmar skalet

lagad och hel


redo att möta livet som det är       




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-07 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-09-09

  Poeten Salvador VIP
Jag ser en tvättkorg som välter
2015-09-08

  bittemi VIP
Ibland måste det svåra hållas på avstånd. Berörande text
2015-09-08

  Blomma-Stjärna VIP
känner igen --- både krackeleringen och lagningen!

2015-09-08

  Marianne Räf
Ibland, vill man bara inte se vissa verklighetsscener, t.ex., i TV !
2015-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om de sorgkantade minnena som man inte vill/orkar tänka på!
2015-09-07

    ej medlem längre
Bakom våra masker gömmer vi oss....
2015-09-07

  ULJO
Din text berör mig i allra högsta grad
2015-09-07

    Dan Myrbeck
Det låter farligt att förtränga...
2015-09-07

    ej medlem längre
Rader som berör Elisabeth ...
2015-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP