Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET RO

 

En vissnande

gammal mamma

plågar omedveten


förtvivlan hörs

i din röst

nära gråt


låt mig

omsluta dig

smeka bort sorg


föra dig

över gränsen till

Landet Ro


min famn

ska skydda dig,

vilsna barn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-08 17:28



Bookmark and Share


  Rise Little One
En stark kamp i sitt inre genom ord och känslor
2015-09-11

    ej medlem längre
Rader som rymmer många känslor
2015-09-09

  Lars Hedlin
Starkt berörande fint
2015-09-09

  Blomma-Stjärna VIP
känner i dikten kärlekens ömhet, förtvivlan och maktlöshet - vägen till Landet Ro, syns strulig och lång när mamma har blivit vilset barn...
2015-09-08

  M.Eta
Vackert i all sin sorg!
2015-09-08

    Dan Myrbeck
Sorgset fin
2015-09-08

    ej medlem längre
En känslig, vacker och mycket vacker text.
2015-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Känner stor kärlek i din sorgsna text!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP