Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAUSFÅGEL - haiku

Flyger annanstans

dit där ord får vila lugnt

dagar nätter sju




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-09-15 14:34



Bookmark and Share


  Rise Little One
Svårt att tolka men alla vill ha lugn o ro ibland...
2015-09-22

  Magdalena Eriksson VIP
Fin. Vilande ord.. Ordmänniska
2015-09-22

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-09-19

  M.Eta
Intensiv fågelsång på våren är underbart, men även fåglar måste få vila sin stämma, så klart!
Men jag minns veckans pausfågeln i radion när jag var barn! Alltid spännande vad det var för fågel!
2015-09-15

    ej medlem längre
En fågel som hör hemma i tystnaden....med längtan i sina vingar.

2015-09-15

    ej medlem längre
vackra ömma rader ..
2015-09-15

  Marianne Räf
Nått fint å rofyllt över texten !
2015-09-15

    Dan Myrbeck
Inte så lätt att tolka...
2015-09-15

    ej medlem längre
Första känslan, ska du ta en paus?
en fin haiku som kan tolkas på fler sätt:)
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP