Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara undrar !


--Möts vi Nånn Gång...?



Går emot Strömmen.
--Möts vi nånn gång ?...
Trots Kontradiktion ?!

Mot - alla Odds !? ...






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-11 19:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inget är omöjligt!

Om inte i detta universum,
så kanske i ett parallellt!
2015-09-14

  ResenärGenomLivet
Går inte att förutsäga, man kan bara hoppas...
2015-09-12

  Blomma-Stjärna VIP
när saker sker mot alla odds
då ler livet med spjuveraktig blick
- må du få som du vill!
2015-09-12

  Lars Hedlin
bra förmedlat!
2015-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Allt kan hända i vår otroliga värld. Stark text om längtans blåa blomma.
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlad text om längtan!
Bara att se tiden an och hoppas på det bästa.

2015-09-12

  överlevaren VIP
Livet tar oanade vägar och bjuder på överraskande möten........
Så länge det finns liv finns hoppet!
2015-09-11

  Tess74
Bara ödet vet. Snygg text
2015-09-11

  ULJO
Spontna möten är guld värda och jag skulle med glädja möta dig min vän
2015-09-11

  louisegirl
Allt kan hända...
Bra förmedlat!
2015-09-11

  Åsa Njunjes
Anar djup längtan i den korta koncisa texten och en innerlig längtan efter svar. Säger mycket till mig på få rader.
2015-09-11

    ej medlem längre
Möten kan ske när man minst anar det....Man ska aldrig säga aldrig.
2015-09-11

    ej medlem längre
Man vet aldrig, det händer sånt man inte tänkt ibland...
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf