Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer du ?


En seg dag



Allt fortsätter å går på ...

Får kontra de onda
drömmarna med ljusa
tankar ... om -- dig !

Nåra sidor senare i
Livets Roman, - ser jag då dig...?

Handlingen är sällsam.
Den böljar fram,
som vågorna i ett Hav;
Det står aldrig stilla !

Ändå, råder det stiltje i min själ !

Den ligger tyst, orörlig, ini mig,
som ett ofött barn, och vet ej
vad som väntar i Morgondagen.

Min Värld sträcker sig
långt bort, ut till
snurrande stjärnor, i
avlägsna hörn
av Universum.

Allt hör samman ...

Är - nästan - säker på, --
att du kommer, en dag !....






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-12 12:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Reflekterande
glimtar
2015-09-14

  louisegirl
Berör <3
Hopp och längtan, förmedlas fint, i din dikt.
2015-09-13

  ULJO
Du berör med din text vännen
2015-09-12

  ResenärGenomLivet
Ljusa tankar tränger bort det mörka...
2015-09-12

    ej medlem längre
Långa trista dagar blir det ibland, värst när höstmörkret lägger sig över dagen. Hoppfull text ändå. Kanske får du svar på din väntan snart...
2015-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Hopp och längtan spinner en tråd i din finstämda text.
2015-09-12

  Blomma-Stjärna VIP
berörande längtan efter du/dig som jag "är - nästan - säker på, - att du kommer, en dag!...!

2015-09-12

  Lars Hedlin
berör
2015-09-12

    ej medlem längre
Dina ord letar sig in i alla mina sinnen.
2015-09-12

  Maj-Lis VIP
Hoppet det får man inte mista
Bra
2015-09-12

    ej medlem längre
Det är just så! som över.. sade
en bladvändare!
2015-09-12

  överlevaren VIP
Livets berättelse full av överraskningar och spänning.
Håll ut du kämpar tappert och snart kommer hjälten! Då börjar ett nytt kapitel och det blir en bladvändare.....
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf