Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här finns inget hopp längre




Jag vill dränka dig i romens sötma
Varenda droppe i din mun ska upphöra att existera
När du smakar på mina bröst

Jag vill ta din självrespekt i mina händer
När du går ner på knä inför mina ögon

Låt ingen jävel ta dig viskar du mot mina läppar
Och jag skjutsar dig över livets flod
Håller årorna i mina trasiga händer
Ror fort för att hinna se allt passera

Ljudet av dina andetag så nära
Du kysser mina bultande hjärtslag som tystnar
För här finns inget hopp längre





Fri vers av Tess74
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-12 23:43



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Attraktiv text! Bravo! :)
2015-09-14

  Lars Hedlin
Orden berör starkt i själen
2015-09-13

  aol
Oerhört starka berörande ord som berörde mej så,
2015-09-13

  Marianne Räf
Allvarsamma ord.. Hoppas du skrivit
dem, dock, med glimten i ögat !...
Tycker om, när du skjutsar nånn
över livets flod... m.m.!
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74