Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en anslagstavla utan nålar



Ska vi simma ikapp frågar du
Och jag börjar genast lapa blod från din hjärna
Det här var inte vad du väntade dig
Att jag skulle simma så jävla fort

Förvånad känner du hur jag äter upp ditt innanmäte
Den rekordhöga hastigheten sänker dig till botten av glaset
Som jag sveper lika fort som alkisen med flaskan i näven

Vad söt du är viskar jag och tar simborgarmärket
Dyker sedan ner på botten
Där drunknar jag i pölen av mig själv
Fastklistrad på en anslagstavla utan nålar




Fri vers av Tess74
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-14 22:13



Bookmark and Share


    Svarte Petter
det här är hårt
på riktigt?
2015-09-23

    Svarte Petter
med det menar jag...
2015-09-20

    Svarte Petter
du är bäst

2015-09-20

  Marianne Räf
Skönt vansinnig och morbid!!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74