Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Ber dig..


håll om mig

krama mig
en lång stund

låt hela din kropp
visa att du är
med mig

så att jag känner
att jag kan och vill

livbejakande

finnas till




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-17 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör djupt in i själens boning och i hjärtat..kram <3
2015-09-19

  Hanna Mari Wallin
innerlig längtan fylld med ömhet
2015-09-18

    ej medlem längre
Bedjande och längtande ord.
2015-09-17

    Dan Myrbeck
Fint att kunna ge detta
till en annan människa.
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell